![]() ספר הבישול של הכיתה יכלול עמוד או שניים לכל מתכון. לפני שמתחילים בעיצוב הסופי של עמודי הספר חשוב לוודא שאתם מוכנים: 1. יש לכם מתכון הכולל את: א. רשימת כל החומרים להכנת המתכון בכמויות מפורטות ומדוייקות ב. רשימת כל הכלים הנדרשים להכנה ג. פירוט כל אחד משלבי ההכנה, ממוספרים המתכון עבר הגהה ואושר לפרסום 2. יש לכם טבלת נפח ומסה טבלה הכוללת את כל אחד מחומרי המתכון ופירוט של המסה (משקל) והנפח של החומר. 3. יש לכם הסבר אחד לפחות של שינוי מצב צבירה או תהליך פיזיקלי או כימי אחר שמתרחש בעת הכנת המאכל. 4. יש לכם תמונות של הכנת המתכון. לפחות שתי תמונות, המציגות את השינוי הפיזיקלי (שינוי מצב צבירה) או כימי. לפני השינוי ואחריו ועכשיו להכנת עמודי הספר: 1. פותחים את קובץ הפאואר פוינט "פורמט ספר תבנית ריקה" המצורף בתחתית העמוד 2. שומרים את המתכון במחשב. קראו לקובץ בשם שלכם. (כיוון שהכנת הספר תעשה בפאואר פוינט לא נעבוד בחלק זה בגוגל דוקס). זכרו לשלוח את הקובץ לכתובת הדואר האלקטרוני שלכם ולהוסיף בעותק גם את מורה המדעים שלכם. 3. (לא חובה) בוחרים רקע מהקובץ "פורמט ספר רקעים לבחירה" המצורף בתחתית העמוד את הרגע הרצוי. מעתיקים את התמונה שאתם רוצים ומדביקים לקובץ שלכם. לאחר ההדבקה כל יתר הפרטים שהיו בעמוד נעלמים. כדי להחזיר אותם צריך להעביר את תמונת הרקע לחלק האחורי של העמוד. כדי לעשות זאת לוחצים על כפתור העכבר הימני ושם בוחרים באפשרות "העבר לאחור" (send to Back) 3. משבצים במקומות המתאימים את החלקים השונים של המתכון שלכם. 4. לא לשכוח לשמור ולשלוח את הקובץ בדואר האלקטרוני לעצמכם ולמורה המדעים שלכם. ![]() |