ברשימת החומרים והכמויות המופיעה מתכון שלכם מופיעות הכמויות הדרושות מכל חומר באופנים שונים. משקל. למשל 500 גרם בשר נפח. למשל כוס סוכר יחידות. למשל 2 גזרים. כאשר אנחנו מודדים כוס סוכר כמות הסוכר תשתנה בהתאם לכוס שבה נשתמש למדידה. במדידה מדעית אנחנו רוצים לדייק ולכן נשתמש במידת נפח מדוייקת. סמ"ק (סנטימטר מעוקב) או מיליליטר. המטלה: עליכם ליצור טבלה שבה תכתבו כל אחד מהחומרים והכמות המופיעה במתכון בשורה נפרדת. עליכם לציין בעמודות המתאימות את הנפח והמסה של אותו חומר ביחידות מדעיות. לדוגמא, החומרים במתכון להכנת קרם שוקולד הם:
טבלת ההמרות של המתכון שלי תראה כך:
|